Naše vrednosti – osnivanje

Kroz inovacije koje privredu čine  fleksibilnijom pomažemo Evropi da postane dobro mesto za poslovanje. Takođe znamo da jedino uz rešenja koja pomažu ljudima da iskoriste svoje potencijale i koja odgovaraju njihovoj potrebi za sigurnošću možemo da budemo uspešni na duge staze.

Veoma dinamičnom tržištu nudimo doslednost i pouzdanost. Razmišljamo i poslujemo prema tri „P“: Profesionalizam, Partnerstvo i Profitabilnost.

Naša kultura poslovanja

Kompanija Trenkwalder je oduvek bila u velikoj meri svesna društvene odgovornosti koju imaju korporacije. Predstavljamo pokretačku silu na evropskom tržištu rada, a razvoj usluga ljudskih resursa povezan je sa imenom Trenkwalder u celom privrednom regionu centralne Evrope. Naš vodeći princip je: „Samo one usluge od kojih svi učesnici imaju koristi mogu da budu uspešne na duge staze“.

Naša misija

Kompanijama koje žele da poboljšaju konkurentnost pružamo prilagođena rešenja. Putem upravljanja poslovanjem povećamo šanse za zaposlenje kandidata.

Naša vizija

Putem inovativnih usluga i široke poslovne mreže, kompanija Trenkwalder stimuliše i podržava tržište rada centralne i istočne Evrope u korist svih učesnika.

Naše članstvo u organizaciji WEC (CIETT)

Centralne vrednosti kompanije Trenkwalder Group usklađene su sa standardima organizacije WEC i zbog toga je Trenkwalder od početka 2014. godine član ove globalne konfederacije dobavljača usluga upravljanja ljudskim resursima.

WEC radi u interesu privatnih agenata za zapošljavanje na međunarodnom nivou, pomaže svojim članovima da vode posao u pravnoј i regulatornoj sredini, promoviše standarde kvaliteta u okviru industrije i preduzima mere protiv nepoštenih dobavljača usluga. Nastoji da doprinese efikasnijem funkcionisanju tržišta rada.