Politika privatnosti za korišćenje naše web stranice

 

Ovom  web stranicom upravlja Trenkwalder Personaldienste GmbH, Richard Trenkwalder Platz 1, 2432 Schwadorf, Austrija .  Ovo obaveštenje opisuje kako mi, kao odgovorni  za zaštitu podataka, obrađujemo Vaše lične podatke u vezi sa ovim web sajtom. Ukoliko ste se prijavili za posao kod nas  ili imate kod nas ugovorni odnos ova politika privatnosti se odnosi na aplikante i zaposlene.

 

1. Koje podatke obrađujemo o Vama

U toku Vaše posete ovoj web lokaciji prikupljamo sledeće podatke: datum i vreme pristupa stranici na našoj web stranici, Vašu IP adresu, ime i verziju Vašeg web pretraživača, web lokaciji (URL) koju ste tražili da biste posetili ovu web stranicu, određene kolačiće (pogledajte tačke od 2 do 4 ispod) i informacije koje Vam stoje na raspolaganju preko web stranice.

Ne postoji obaveza da zapravo date sve podatke koje tražimo od Vas na našem web sajtu. Međutim, ako to ne učinite, nećete moći da koristite sve funkcije  web sajta.


2. Cookies (Kolačići)

Na ovoj web stranici se koriste takozvani kolačići. Kolačić je mala datoteka koja se može čuvati na vašem računaru kada posetite web lokaciju. U suštini, kolačići se koriste da korisnicima pruže dodatne funkcije na web lokaciji. Na primer, oni mogu biti korišćeni da Vam pomognu da se krećete po web lokaciji, kako biste mogli da nastavite da koristite web lokaciju na kojoj ste je ostavili i / ili da biste sačuvali svoje želje i preferencije kada se vratite na web lokaciju.  Kolačići ne mogu pristupiti, čitati ili menjati druge podatke na Vašem računaru.

Većina kolačića na ovoj web lokaciji se zovu kolačići sesije. Oni će biti automatski izbrisani kada napustite našu web stranicu. Međutim, trajni kolačići ostaju na Vašem računaru dok ih ručno ne izbrišete u pregledaču. Koristimo ovakve uporne kolačiće da bismo Vas prepoznali prilikom sledeće posete našoj web stranici.

Ako želite da kontrolišete kolačiće na Vašem računaru, možete da izaberete podešavanja pretraživača da biste dobili obaveštenje kada web lokacija želi da sačuva kolačiće. Takođe možete da blokirate ili izbrišete kolačiće ako su već sačuvani na Vašem računaru. Ako želite da saznate više o tome kako da postavite ove korake, koristite funkciju „Pomoć“ u vašem pregledaču.

Imajte na umu da blokiranje ili brisanje kolačića može uticati na vaše iskustvo na mreži i onemogućiti vam da koristite ovu web stranicu u potpunosti.


3. Google Analitika

Ova web lokacija koristi Google analitiku, uslugu web analitike koju pruža Google LLC, 1600 Amphitheater Parkwai, Mountain View, CA 94043, USA („Google“). Google analitika koristi kolačiće koji omogućavaju analizu Vaše upotrebe web sajta. Informacije koje je proizveo kolačić o Vašoj upotrebi ove web lokacije (uključujući vašu IP adresu i URL adrese dostupnih web stranica) se prenose na Google  servere u Sjedinjenim Državama i tamo se smeštaju. Ne čuvamo ni jedan od Vaših podataka prikupljenih u vezi sa Google analitikom.

Ovaj web sajt koristi mogućnost anonimizacije IP-a koju pruža Google analitika. Zbog toga Google će Vašu IP adresu skratiti / anonimizirati čim Google primi vašu IP adresu. Google će ove informacije koristiti u naše ime kako bi ocenio Vašu upotrebu web stranice, sastavili izveštaje o aktivnostima na web lokaciji i pružiti  nam druge usluge vezane za aktivnost web stranice i korišćenje interneta. Google neće koristiti Google IP adresu za Google Analitiku u  okviru Google analitike za bilo koji drugi podatak.

Možete sprečiti skladištenje kolačića odgovarajućom postavkom Vašeg softwera pretraživača. Ističemo, međutim, da u ovom slučaju možda nećete moći da koristite sve funkcije ove web stranice u punoj meri. Takođe možete sprečiti Google da prikupi svoje podatke u vezi sa Google analitikom tako što ćete preuzeti i instalirati dodatak za pregledač koji je dostupan na sledećoj liniji: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Takođe možete sprečiti prikupljanje podataka od strane Google analitike na ovoj web stranici klikom na link.
Biće postavljen kolačić za isključivanje koji sprečava buduće prikupljanje Vaših podataka prilikom posete ovoj web lokaciji: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout .

Više informacija o Google uslovima usluge i Google-ovoj politici privatnosti potražite na https://www.google.com/analytics/terms/gb.html ili https://policies.google.com/.


4. Facebook-ponovno oglašavanje

Ova web lokacija koristi oznake za ponovno oglašavanje iz društvene mreže Facebook, 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, SAD. Kada posetite našu web lokaciju, oznake za ponovno oglašavanje ostvaruju direktnu vezu između Vašeg pregledača i Facebook servera. Facebook prima informacije kada ste posetili naš sajt sa vašom IP adresom. Kao rezultat toga, Facebook može dodelitii posetu našim stranicama na svoj korisnički račun. Ovu informaciju možemo koristiti za kreiranje i prikazivanje Facebook oglasa. Ističemo da mi kao provajder stranica nismo upoznati sa sadržajem prenetih podataka i njihovom upotrebom od strane Facebook-a. Više informacija potražite u Politici privatnosti Facebook-a. Ako ne želite da prikupljate podatke putem prilagođene publike, možete ovde deaktivirati prilagođena publika.

Za potrebe marketinga podaci se prikupljaju, obrađuju i čuvaju, a profili su stvoreni pod pseudonimom. Gde je to moguće i prikladno, profili su potpuno anonimni. mogu se koristiti cookies. Kolačići su male tekstualne datoteke koje se čuvaju u internet pretraživaču posetioca. Dobijeni podaci se ne mogu koristiti bez izričite saglasnosti dotične osobe. Prikupljanje podataka, prerada i skladištenje se može  opozvati u svakom trenutku sa efektom za budućnost. Isključiti iz praćenja web-sajta.


5. Svrha obrade podataka

– Obradićemo Vaše lične informacije u sledeće svrhe:

– Da bismo Vam stavili na raspolaganje ovu web stranicu i dalje unapredili i razvili  ovu web stranicu;

– Da bismo Vam pružili informacije o našoj kompaniji koja je relevantna za Vas, uključujući i ponovno oglašavanje putem našeg web pretraživača;

– Stvaranje kreira statistiku korišćenja;

– Prepoznavanje otkriva, sprečava i istražuje napade na našoj web stranici,

– ako ste se prijavili za posao kod nas ili imate ažurno zaposlenje kod nas u svrhe navedene u politici privatnosti za aplikante i zapošljavanje radnika.


6. Pravni osnov obrade

Pravni osnov za obradu Vaših ličnih podataka je naš najveći legitimni interes (u skladu sa članom 6 (1) (f) Uredbe EU o opštoj zaštiti podataka), što je za postizanje ciljeva navedenih u tački 5 gore. Ukoliko se saglasite sa procesiranjem Vaših podataka u zasebnom procesu, ove podatke obrađujemo na pravnoj osnovi ove saglasnosti (član 6 (1) (a) Uredbe EU o opštoj zaštiti podataka)


7. Prenos Vaših ličnih podataka

Za gore navedene svrhe ćemo poslati Vaše lične podatke sledećim primaocima:

– IT provajderi usluga koje mi koristimo;

– preduzećima koja pripadaju našoj grupi, ukoliko ste se saglasili.

Neki od gore navedenih primalaca mogu biti locirani van Vaše zemlje ili tamo obrađivati Vaše lične podatke. Nivo zaštite podataka u drugim zemljama možda neće odgovarati Vašoj zemlji. Međutim, Vaše lične podatke prenosimo samo u zemlje za koje je Komisija EU utvrdila da imaju adekvatan nivo zaštite podataka ili preduzimamo mere kako bismo osigurali da svi primaoci imaju adekvatan nivo zaštite podataka.


8. Trajanje čuvanja podataka

Uvek ćemo vam sačuvati podatke na period od tri meseca. Duže skladištenje će biti obezbeđeno samo u meri u kojoj je neophodno istražiti identifikovane napade na našoj web stranici. Ukoliko ste se prijavili za posao sa nama ili imate ažurno zaposlenje kod nas kao pojedinac, informacije o rokovima zadržavanja navedeni su  u politici privatnosti za aplikante i zaposlene.


9. Vaša prava u vezi sa ličnim podacima

Možete, između ostalog, imati pravo (u skladu sa važećim zakonom) da: (i) proverite da li i koje lične informacije smo uskladištili o Vama i dobiti kopije tih podataka, (ii) ispraviti, dopuniti ili izbrisati Vaše lične informacije (iii) tražite od nas da ograničimo obradu Vaših ličnih podataka, i (iv) u određenim okolnostima,možete da uložite prigovor na obradu Vaših ličnih podataka ili dati prethodnu saglasnost za obradu (v)možete zahtevati prenosivost podataka, (vi) da saznate identitet trećih lica kojima se prenose lični podaci, i (vii) Da podnesete žalbu nadležnom organu.


10. Naši kontakt detalji

Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi sa obradom Vaših ličnih podataka, obratite nam se:

 

Trenkwalder Srbija

Milutina Milankovića 23
11000 Beograd, Srbija

infoserbia@trenkwalder.com