Kad pronađete ponudu za posao koja vam odgovara, ne oklevajte: proces onlajn prijave traje samo nekoliko minuta:vase prijave možete poslati na našu e-mail adresu: rsprijava@trenkwalder.com

Možete i da lično posetite naše kancelarije, naši savetnici će vam pokazati aktuelne oglase za posao. Kompanija Trenkwalder stavlja naglasak na lični kontakt i zato tokom celog procesa izbora kandidata svaki kandidat može da razgovara sa našim savetnikom koji mu pomaže sa prijavom.

Nadalje, savetnici su spremni da vas posavetuju oko pripreme razgovora za posao, a kada se proces završi, kandidatima dajemo povratne informacije i savete.

 

Proces prijave, korak po korak
  • Lična/onlajn prijava: pošto se prijavite lično ili preko interneta  vaša prijava se čuva u našoj bazi podataka.
  • Razgovor o profesionalnom profilu: savetnici će stupiti u kontakt sa vama ukoliko vaš profil i kvalifikacije odgovaraju zahtevima.
  • Test ličnosti: u nekim slučajevima, uglavnom za srednje pozicije, od vas se traži da popunite test ličnosti. Ovo je dragocen korak: možemo da vam damo povratne informacije o vašim potencijalima i kompetencijama koje klijentima pomažu da otkriju i zaposle pravu osobu
  • Razgovor za posao: nakon što upoznate savetnika i postanete deo procesa izbora kandidata, vreme je da upoznate mogućeg poslodavca. Savetnici će vam pružiti podršku da biste organizovali i uspešno realizovali razgovor sa klijentom.
  • Praćenje procesa: savetnici će vam dati povratne informacije za svaki korak procesa izbora kandidata. Oni će vam biti desna ruka, a čak i ako ne budete izabrani za određeni posao, postoji još prilika uz kompaniju Trenkwalder i naši savetnici će vam objasniti dodatne mogućnosti.